ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:31 27.07


У четвер "Ворскла" стартує у футбольній Лізі Європи. АНОНС

28 липня в хорватському Загребі, на стадіоні "Максимір", відбудеться перший матч третього кваліфікаційного раунду футбольної Ліги Європи між місцевим "Локомотивом" і "Ворсклою".

Полтавці прибули до Загреба у середу чартерним рейсом із Борисполя. До Хорватії Василь Сачко взяв 22 гравці, хоча до стартового протоколу наставник біло-зелених зможе внести лише 18 прізвищ. Як стало відомо після вечірнього тренування команди у середу, не зможе зіграти на "Максимірі" хавбек ворсклян Олег Голодюк - у нього пошкодження, яке він отримав під час поєдинку проти "Чорноморця". Тренери вирішили його поберегти.

Дуже не сподобалися ворсклянам перші хвилини перебування на хорватській землі: аби пройти паспортний контроль у загребському аеропорту, полтавці змушені були чекати майже годину. В спекотну погоду там не було навіть належного кондиціонування...

За регламентом турніру, головні тренери команд за добу до гри дали передматчеві прес-конференції. На жаль, задавати питання Сачкові було майже нікому - "Ворскла" з собою в літак взяла лише журналістів двох національних телеканалів. Наставник ворсклян наголосив, що слабких суперників у Лізі Європи не буває. "Наше завдання - показувати хорошу гру і досягати результату. Матч у Загребі буде багато в чому вирішальним, адже від його підсумку буде залежати, як ми будемо працювати далі..."

Хорват Младен Бартулович, який прийшов на прес-конференцію разом із Сачком, сказав, що з нетерпінням очікує гри, адже на стадіон прийдуть його рідні і друзі, аби підтримати ворсклянина.

Головний тренер "Локо" Томіслав Івкович перед грою сказав:
Та інформацію, яку ми зараз маємо, говорить про те, що "Ворскла" належить до когорти найсильніших українських клубів. Звичайно, всі дуже чекали цього протистояння і ми усвідомлюємо серйозність суперника. Однак, у грі кінцевий результат неможливо знати наперед, ми докладемо всіх зусиль для здобуття прийнятного для нас результату. Травмованих немає, всі гравці знаходяться у хорошому стані. Футболісти завтра хочуть себе показали з найкращого боку. Нещодавно розмовляв з Даріо Срною та Ігорем Йовичевичем, які дали мені приблизне уявлення про гру полтавців

- зазначив тренер хорватів.

Газета "Спорт-Експрес" напередодні гри у Загребі взяла прогнози у колишніх ворсклян.
Олександр Мелащенко: "Мені здається, що ворскляни в Хорватії зіграють 1:1".
Михайло Стельмах: "Ворскла" переможе на виїзді - 2:1.
Іван Яремчук: "Не можу нічого сказати, я за нашим чемпіонатом, якщо чесно, не особливо стежу, що вже говорити про хорватський"
Сергій Чуйченко: "Якщо "Ворскла" буде правильно грати, цілком зможе зробити на виїзді результативну нічию, скажімо - 1:1".

У букмекерів фаворитів у двоматчевому протистоянні команд немає. Кращі шанси пройти далі, на їхню думку, мають полтавці - 1,85 до 1. Шанси хорватів - два до одного. У першій грі на перемогу господарів дають коефіцієнт 2,45, на нічию - 3, на перемогу ворсклян - 2,8.

Матч "Локомотив" - "Ворскла" розпочнеться 28 липня о 20:00. Гру в Україні наживо транслюватиме канал "Футбол 1".

спорт, футбол, ФК Ворскла, Ліга Європи

За темою:

  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.