ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:03 28.07


Ветеран АТО відмовився від позову до Полтавської облради

Відмова від перемоги над Полтавським облрадою шокувала інших ветеранів, які вважали, що справедливість восторжествувала.

Харківський апеляційний суд 7 липня скасував рішення Полтавського суду від 4 травня 2016 року, яким позивач домігся зручності для пільговиків. Причиною став саме сам позивач - він, виходить, відмовився від своїх претензій і тепер все повертається на круги своя. Про це "Кременчуцькій газеті" стало відомо з соцмереж.

Йдеться про кременчужанина Артема Безверхого, який судився з обласною владою Полтавщини з приводу незручностей, передбачених обласною комплексною програмою соцзахисту.

У травні прийшла звістка про те, що учасники АТО зможуть користуватися правом на проїзд у міжміському транспорті, який передбачений законом України про статус ветеранів війни і соціальні гарантії. Іншими словами Полтавський суд задовольнив позов кременчужанина, згідно з яким ветерани війни повинні мати право отримати квиток на міжміський транспорт безпосередньо в касі вокзалу, а не купувати його за свої гроші і чекати потім компенсацію від департаменту праці та соцзахисту населення. З цим позовом до Полтавського суду звернувся Артем Безверхий, представник відокремленого підрозділу Кременчуцького районного округу Всеукраїнської спілки ветеранів АТО.

Учора ж в соцмережах з'явився гнівний пост користувача Facebook Андрія Лебеденка про те, що А.Безверхий відмовився від свого позову. Він також назвав його технічним позивачем.

На підставі заяви Артема, Харківський апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції. Легалізував рішення облради, яке суперечить закону і здоровому глузду,

- зазначив А. Лебеденко.

Інформація підтверджена документом - рішенням суду.

пільги, АТО, проїзд

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.