ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:12 29.07


Псевдо-АТОвця засудили за спробу вбивства і пограбування

У Октябрському районному суді Полтави винесли вирок чоловіку, який представився учасником військових дій, але при спробі перевірити цю інформацію спробував вбити співрозмовника.

Обвинувачений підозрювався в скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.15 (замах на злочин), п.6 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство), ч.4 ст.187 (розбій) КК України.

Як встановив суд, у вересні 2015 року обвинувачений, будучи в нетверезому стані, розговорився на вул.Івана Мазепи з незнайомим чоловіком.

Той запитав у обвинуваченого, чому він у військовій формі. Останній став розповідати, що був учасником АТО, але ця інформація викликала у чоловіка сумнів, він вирішив, що перед ним може бути шахрай і спробував затримати його, одночасно вимагаючи від телефону поліцію, пише poltava.sq.com.ua.

У цей час обвинувачений витягнув ніж і близько семи разів ударив потерпілого в груди, шию і голову. Коли чоловік перестав чинити опір, обвинувачений відібрав у нього телефон вартістю 3 тис. грн. і зник.

Як з'ясувалося, він не служив у Збройних Силах України, просто носив форму захисного кольору.

Суд виніс покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Крім того, обвинувачений повинен буде заплатити потерпілому більше 30 тис. грн. моральної шкоди.

суд, АТО, вбивство

За темою:

  • Полтавця, який вдарив вагітну, увʼязнили на 10 років
  • Полтавця підозрюють у "зливі" інформації про переміщення військової техніки
  • Рейдерство: росіянин намагався захопити завод дитячого харчування
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.