ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:00 25.05


Футбол: СК "Полтава" залишився єдиним представником області в першій лізі

Завершився футбольний сезон в Україні. "Ворскла" фінішувала дев'ятою в УПЛ, СК "Полтава" - на десятій позиції з 20-ти команд першої ліги, а "Кремінь" та "Гірник-Спорт" вибули до другої ліги.

 

Ворскляни в заключному турі УПЛ поступилися в Черкасах ЛНЗ — 0:1. Що цікаво, єдиний гол у ворота своєї колишньої команди забив безпосередньо з кутового удару люксембуржець Олів'є Тілль. Біло-зелені фінішували на 9-му місці і пролонгували Сергія Долганського у ролі головного тренера команди.

У першій лізі СК «Полтава» в заключному турі вдома впевнено та красиво переміг «Прикарпаття» з Івано-Франківська — 3:0. Кращий снайпер команди та її капітан Дмитро Щербак (на фото) цього разу не забив, проте залишився кращим бомбардиром ліги (разом із івано-франківцем Хомою та буковинцем Палагнюком). У всіх трьох — по 14 забитих м'ячів. 

Полтавці — міцні середняки другого за рейтингом футбольного дивізіону країни, хотя провели тут лише другий свій сезон в історії. А от «Кремінь» та «Гірник-Спорт» цього сезону розчарували. Обидві команди вибули з першої ліги (компанію їм склали футболісти «Чернігова») до другої. 

Формат нового сезону першої ліги буде відомий в середині червня, однак наразі зрозуміло, що гратимуть у ньому 18 клубів.

 

спорт, футбол, СК Полтава

За темою:

  • Автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з легковиком, яким керував неповнолітній 
  • Автотроща на Полтавщині: легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою
  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.