ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:35 29.07


Під Полтавою чоловік власноруч затримав грабіжницю

У селі в Полтавському районі чоловік власноруч затримав злодійку, яка обчистила його будинок, поки він порався по господарству.

Як повідомили в поліції, житель одного з сіл Полтавського району порався по господарству, а в цей час невідома жінка вийшла з його будинку і намагалася сховатися.

Не роздумуючи, чоловік наздогнав незнайомку і затримав. Про подію негайно повідомив в поліцію.

Начальник Полтавського районного відділення поліції Олександр Кравченко повідомив:

Виїздом на місце події співробітники поліції встановили, що в чужий будинок проникла 49-річна мешканка Київської області. У сумочці жінки виявлено прикраси з дорогоцінних металів - кільця, браслет, кулон, а також грошові кошти в сумі понад п'ять тисяч гривень. Також стало відомо, що зловмисниця вже раніше судима за аналогічні злочини.

Після скоєного жінку затримали в порядку статті 208-ї Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські перевіряють її причетність на вчинення інших крадіжок в різних районах Полтавщини.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 і частини 3 статті 185 кодексу України: Кримінального (замах на крадіжку, поєднану з проникненням у житло). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

поліція, крадіжка

За темою:

  • У громадах Полтавщини працюватимуть шерифи
  • Полтавець погрожував ножем та провокував на конфлікт
  • Тіло 50-річного чоловіка виловили зі ставка на Полтавщині
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.