ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:03 29.07


За півроку в обласній лікарні пролікувалися 13 тисяч полтавців

Як відзначив головний лікар обласної клінічної лікарні Григорій Оксак, у першому півріччі 2016 року у відділеннях лікарні проліковано понад 13 тис. хворих, що на тисячу більше ніж за аналогічний період минулого року.

Понад 60 відсотків пацієнтів, які пролікувались у закладі – жителі сільської місцевості. Найбільше хворих лікувалось з Полтавського, Шишацького та Зіньківського районів. Найменше – з Гребінківського, Оржицького та Семенівського районів а також міст Горішні Плавні та Кременчук.

Завдяки впровадженню сучасних методів діагностики та лікування у закладі знижується середня тривалість перебування хворого на ліжку і становить у середньому десять днів.

У першому півріччі поточного року відсоток термінових операцій у відділенні інтервенційної радіології зріс з 18,25% до 37,18%. Це дозволило багатьом хворим врятувати життя.

У перинатальному центрі за шість місяців поточного року проведено понад 900 пологів. Народилось 45 двоєнь та одна трійня. Збільшилась кількість партнерських пологів (присутність на пологах близької людини).

медицина, лікарня

За темою:

  • На Полтавщині виявили три випадки кашлюку
  • У Полтаві відкрили триповерховий реабілітаційний центр для поранених
  • Кременчужани виготовляють магнітні екстрактори для порятунку поранених
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.