ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:47 29.07


Україна програла Білорусі на мотобольному Євро-2016

29 липня у Буделі (Голландія) - четвертий ігровий день чемпіонату Європи з мотоболу, на якому у складі збірної України виступають вісім гравців із Полтавщини.

Українці відкрили програму четвертого ігрового дня матчем зі збірною Білорусі, в якому наша команда програла - 3:7. У першому періоді ми поступалися з рахунком 0:2, у другому періоді українці пропустили третій гол у свої ворота, рахунок третього періоду - 1:4, а ось у четвертому періоді білоруси відверто збавили оберти і українці цей відрізок виграли - 2:0.

Перед цим, протягом трьох днів, українці у Буделі програвали: Голландії - 3:10, Франції - 2:6, Росії - 0:14 та Німеччині - 0:9.

Завтра, 30 липня, збірна України проведе свій останній матч на Євро-2016, і це буде дербі аутсайдерів - гра зі збірною Литви, яка поки що у Буделі зіграла три гри, в яких програла, не забивши жодного гола у ворота суперників.

Надалі відбуватимуться матчі плей-офф - за участю чотирьох кращих команд турніру.

У півфіналах зіграють: краща команда групового раунду - із четвертою, друга - з третьою. Після цього відбудуться матчі за третє місце та фінал. Уже відомі чотири кращі збірні Європи: Росія, Білорусь, Німеччина, Франція, але на цей час ще остаточно не відомі їхні підсумкові місця на груповому раунді й, відповідно, пари півфіналістів.

Згідно з регламентом Євро-2016, кожна з команд, які не потрапили до четвірки кращих, отримає призовий бонус у 900 євро. Варто додати, що Міністерство молоді та спорту України виділило мотобольній збірній на чемпіонат Європи 19 тисяч гривень у якості добових для 16 мотоболістів і членів делегації. Витратили ж на поїздку до Голландії українці значно більше.

спорт, мотобол

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.