ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:51 30.07


ФК "Полтава" мінімально здолав столичних новачків

Сьогодні матчем між ФК "Полтава" та столичним клубом "Арсенал-Київ" стартував другий тур першості країни з футболу серед команд першої ліги. Полтавці на виїзді мінімально перемогли - 1:0.

Арсенал-Київ - ФК Полтава - 0:1
Поєдинок між цими командами став першим в історії, адже "Арсенал-Київ" лише цього сезону підвищився в класі. Слід зазначити, що клуб є де-факто правонаступником того "Арсеналу", що змагався в Прем’єр-лізі кілька сезонів тому.
Гра проходила з відчутною перевагою більш досвідчених полтавців. У "канонірів" не пішла гра в нападі, хоча кількома небезпечними епізодами біля воріт Боня їм таки вдалося відзначитися. Старт зустрічі був небагатим на моменти, але гостям вдалося забити. Небезпечний штрафний удар у виконанні Лісового, подача до карного майданчика, де новоспечений захисник-бомбардир Богдан Кушніренко ударом головою доправив м’яч у сітку.
Під завісу першого тайму команди активізувалися і провели кілька взаємних небезпечних атак. Екс-полтавець Семчук прорвався правим флангом, зробив простріл, але Пилипенко на долю секунди на неї не встиг. Натомість у гостей прострілював Соломка, проте Іванову забракло точності, щоб влучити по м’ячу.
За своєю гостротою другий тайм нічим не відрізнявся від першого. Був момент у Насібуліна, який зі штрафного пробивав по воротах киян, але Сітало був на висоті. Семенюк - теж зі стандарту - спробував перевірити голкіпера гостей, проте удар з підкруткою виявився легкою здобиччю Мирослава Боня.
Трохи складніше було Мирославу в наступному моменті: подача з лівого флангу, і один з форвардів наніс удар впритул, однак голкіпер опинився у потрібному місці та здійснив суперсейв. Соломка та Іванов відповіли не менш небезпечними моментами, проте їм також не пощастило забити
Незважаючи на компенсовані до основного часу шість хвилин, опоненти більше нічого важливого на полі не змогли зробити. Команда Анатолія Безсмертного здобула три очки і перебуває в групі лідерів. Наступна зустріч земляків відбудеться за тиждень у Полтаві, де на стадіоні "Локомотив" вони поміряються силами з сумчанами.


Богдан ПРОСКУРОВ

спорт, футбол, ФК Полтава

За темою:

  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.