ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:37 30.07


Лазірки, Багачка та Савинці вийшли до півфіналу футбольного Кубка Полтавщини

30 липня відбулися три з чотирьох матчей-відповідей 1/4 фіналу Кубка Полтавської області з футболу. Останній матч цього етапу турніру відбудеться 3 серпня у Первозванівці.

Кубок Полтавщини, чвертьфінали

Матчі-відповіді (30 липня)

Велика Багачка - Динамо (Решетилівка) - 4:1 (перший матч - 2:3).

Лубни - Колос (Лазірки) - 2:4 (0:1).

Олімпія (Савинці) - Рокита - 2:0 (1:0).

Матч "Вікторія" (Первозванівка) - "Фортуна" (Кейбалівка) відбудеться наступної середи (перша гра - 0:2).

Після перших кубкових поєдинків два тренери були змушені залишити свої посади. Замість Жениленка у Багачці команду наразі готує воротар Олександр Гринько - і його дебют слід вважати вдалим. Діями рокитян у Савинцях керував Роман Семука, проте ця команда не змогла завадити лідеру нинішнього чемпіонату області. "Олімпія" виграла обидва протистояння, вдома - завдяки голам екс-професіоналів Фабунмі та Гриценка.

А "Колос" із Лазірок після скандального першого поєдинку вже у гостях таки довів свою перевагу над лубенцями. Команда Сергія Симоненка провела один із найкращих своїх матчів у сезоні. І до суддів ні у кого особливих нарікань не було. Дублем у гостей відзначився Дмитро Панченко, ще по голу забили Валентин Шевченко і Роман Кірпиченко. У лубенців дубль на рахунку Сергія Яроша, який один із своїх голів забив із пенальті.

спорт, футбол

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.