ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

06:45 01.08


Руслан Савчук фінішував четвертим на чемпіонаті країни з гірського бігу

У Ворохті (Івано-Франківська обл.) відбувся чемпіонат України з "космічного" легкоатлетичного виду програми - гірського бігу вгору, в якому виступив і полтавець Руслан Савчук.

Сама Ворохта знаходиться у гірській долині на висоті 850 метрів над рівнем моря. Тут чоловіки змагалися на дистанції 12 км (біговий підйом висоти - 1200 метрів), а фінішувати їм довелося вже на висоті 2050 метрів над рівнем моря.
Полтавець виявився єдиним представником лівобережної України, який кинув виклик бігунам саме з гірських регіонів України. Руслан Савчук фінішував в одному кроці від п'єдесталу пошани - на четвертому місці, з результатом - 1 година 3 хвилини 45 секунд.
Нашого земляка у Ворохті випередили лише місцеві - "карпатські" бігуни: Сергій Расчупкін із Закарпаття (58 хвилин 55 секунд), Володимир Юрчук із Прикарпаття (59 хвилин 58 секунд) та Олександр Ченікало зі Львівщини (1 година 2 хвилини 52 секунди).

29-річний Руслан Савчук - досвідчений кросмен, він був неодноразовим переможцем та призером чемпіонатів України з легкоатлетичного кросу, виступав на чемпіонаті Європи з кросу, крім того - він успішно виступає у чемпіонатах із гірського бігу вгору.

спорт, легка атлетика, крос, гірський біг

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.