ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:43 31.07


Полтавці Сосницький і Миць виграли мотобольний Євро

31 липня у Буделі (Голландія) завершився чемпіонат Європи з мотоболу 2016 року. Турнір виграли росіяни, у складі яких виступали вихованці полтавської школи мотоболу Сосницький і Миць.

Результати матчів плей-офф. Півфінали

Росія - Франція - 4:1, Німеччина - Білорусь - 6:2.

Матч за 3-є місце

Білорусь - Франція - 5:0.

Фінал

Росія - Німеччина - 6:2.

У складі росіян свої чергові золоті медалі європейських чемпіонатів завоювали наші земляки, вихованці мотобольної школи Полтавщини - Володимир Сосницький, який розпочинав свій шлях у "Ниві" (Вишняки), та Геннадій Миць, який пограв у полтавському "Вимпелі".
Володимир Сосницький у Буделі став уже 17-разовим (!) чемпіоном Європи з мотоболу, його голи у фіналі з французами виявилися вирішальними. За цим показником він зрівнявся з Олександром Царьовим, який також перемагав 17 разів (14 - у чемпіонатах і 3 рази - у Кубках Європи, які проводилися до 1986 року). У Володимира Сосницького ще є нагода стати у найближчому майбутньому абсолютним рекордсменом за кількістю золотих медалей чемпіонатів Європи.
Геннадій Миць у Буделі завоював свою 12-ту золоту медаль європейських чемпіонатів, перевершивши досягнення іншого легендарного гравця полтавського "Вимпела" і збірної СРСР Юрія Алексенського, який 11 разів тріумфував на Євро (10 разів - у Кубку Європи й одного разу - на першому в історії чемпіонаті Європи).

Ще один вихованець "Ниви" (Вишняки) - воротар Олександр Сосницький, який кілька років тому завершив ігрову кар'єру, входить до топ-трійки мультимедалістів європейських чемпіонатів - у його активі 15 золотих медалей мотобольних чемпіонатів Європи.

спорт, мотобол, Євро-2016

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.