ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:03 31.07


"Ворскла" поступилася "Олександрії"

Полтавська "Ворскла" в матчі другого туру Прем’єр-ліги на виїзді програла "Олександрії" - 2:3, багато разів провалившись у захисті і не реалізувавши низку власних нагод.

Виявилося, що забити три м’ячі оновленій "Ворсклі" досить просто - достатньо лише постійно пресингувати центральних захисників, наситити фланги і кожну атаку завершати ударами. Це і зробила "Олександрія".

Полтавці ж постали досить роззбалансованою командою, хоч і зуміли двічі розписатися у воротах господарів поля. Сюрпризи почалися ще у стартовому складі - Зарічнюк вийшов на правому фланзі атаки, Хльобас грав нижче, а Коломоєць - вище в нападі.

Перший взагалі випав із гри, другий у першому таймі мав обмаль нагод для взяття воріт. Центр захисту в особах Чеснакова та Дитятьєва змусив сподіватися на те, що новачок Пилявський підсилить саме цю зону - надто багатьох помилок під тиском супротивника припустився дует центрбеків, принаймні, в першому таймі.

Ось статистика першої половини гри. За ударами по воротах - 7:2 на користь "Олександрії", за ударами в рамку - 5:1. А ось - усього матчу:

Уже на 9-й хвилині господарі окреслили свої наміри на гру: Чеботаєв справа подав, а Пономар не зумів влучно пробити. В атаці у відповідь Хльобас після пасу Коломойця пробив поруч зі стійкою.

А далі господарі провели два голи поспіль з інтервалом у пару хвилин. Спершу захисники вчергове помилилися і дозволили Старенькому після пасу Путраша вийти сам-на-сам із Шустом і перекинути того, а за хвилину Скляр сфолив у своєму штрафному майданчику, а пенальті чітко виконав, розвівши м’яч і воротаря по різних кутах, Запорожан.

На 25-й хвилині Коломоєць після передачі Кобахідзе з флангу розстріляв екс-одноклубника Новака, але на 37-й хвилині зі штрафного Грицук відновив перевагу в два м’ячі.

По перерві Сачко замінив Зарічнюка на Ребенка, дав відповідні настанови, полтавці зарухалися і на 53-й хвилині Хльобас після діагоналі зі своєї половини на лівий фланг і прострілу Кобахідзе виявився першим на м’ячі і відправив того в сітку.

Ще кілька епізодів полтавці втратили вже за рахунку 3:2, але м’яч після удару Кобахідзе та Хльобаса вперто у ворота не йшов. Урятувати гру вже не вийшло - неприємна поразка.

Прем’єр-ліга, 2 тур

Олександрія - Ворскла - 3:2

Голи: Старенький 14, Запорожан 16-пен, Грицук 37 - Коломоєць 25, Хльобас 57.

Олександрія: Новак - Чеботаєв, Басов, Шендрик, Путраш - Запорожан, Банада - Старенький (Козак 62), Леонов (Грицук 28), Цуріков - Пономар (Яремчук 77).

Ворскла: Шуст - Сапай, Чеснаков, Дитятьєв, Пердута - Зарічнюк (Ребенок, 46), Скляр, Ткачук (Пилявський 87), Кобахідзе (Бартулович 81) - Коломоєць, Хльобас.

Попередження: Путраш, Старенький, Новак - Скляр, Дитятьєв, Бартулович.

спорт, футбол, Ворскла, Олександрія

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.