ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:01 01.08


Руслан Ніколаєнко завоював два "срібла" дефчемпіонату Європи з орієнтування

У місті Оломоуц (Чехія) 31 липня завершився європейський дефчемпіонат (для спортсменів із вадами слуху) зі спортивного орієнтування бігом, на якому у складі дефзбірної України виступав представник полтавського "Інваспорту" Руслан Ніколаєнко.

На змаганнях, які тривали протягом п'яти днів, наш земляк виборов дві срібні медалі у складі збірної України - в естафетах. Першого дня полтавець став срібним призером у спринтерській мікст-естафеті (дві жінки, двоє чоловіків), в якій у складі українців виступали: Яна Мельник, Руслан Ніколаєнко, Тетяна Біда і Олександр Санькін. Українці фінішували з часом - 43 хвилини 04 секунди. Перемогла збірна Росії (41 хвилина 17 секунд).

В останній день дефчемпіонату Європи збірна України (Дмитро Плахотник, Руслан Ніколаєнко і Олександр Санькін) виборола "срібло" у чоловічій естафеті (результат - 117 хвилин 07 секунд). Тут перемогли росіяни (107 хвилин 01 секунда), а бронзовими призерами стали спортсмени Угорщини (139 хвилин 18 секунд).

Крім того, Руслан Ніколаєнко в Оломоуці виступав також в особистих першостях дефчемпіонату Європи зі спортивного орієнтування бігом, в яких посідав: 6-е місце на довгій дистанції (9800 метрів, 15 контрольних пунктів) та 7-е місце - у спринті (2600 метрів, 21 контрольний пункт).

спорт, інваспорт, орієнтування

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.