ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:31 01.08


Житлово-комунальне господарство Полтавщини на дві третини готове до зими

Об’єкти ЖКГ Полтавщини підготовлені до роботи в осінньо-зимовий період на 62 відсотки. Про це під час сьогоднішньої апаратної наради у голови Полтавської ОДА, повідомив начальник Управління ЖКГ Едуард Рева.

У квітні, відповідно до розпорядження голови Полтавської ОДА, було затверджено план комплексних заходів з підготовки житлово-комунального господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 рр.

Станом на сьогодні до стабільної роботи житлового фонду комплексно підготовлені до функціонування в осінньо-зимовий період 4 тис. 157 житлових будинків, що складає майже 62%. З них комунальної форми власності — 3 тис. 407, ОСББ, ЖБК — 468 і 282 будинки відомчо-житлового фонду. Заклади освіти і науки підготовлені, в середньому, на 61%, об’єкти охорони здоров’я — на 60%

– розповів пан Рева.

Він також зазначив, що у дорожньо-мостовому господарстві проведено капітальний ремонт на 48 тис. кв. м міських вулиць та доріг, що складає близько 60% від плану. До роботи готові і 120 одиниць спеціалізованої прибиральної техніки.

Підприємствами водопровідно-каналізаційного господарства проведено ремонт і заміну більше 46 км водопровідних мереж та 4 км каналізаційних мереж, що складає 60% від плану. Заміну мереж провели у Полтаві, Горішніх Плавнях, Миргороді та Карлівці. До роботи підготували 71 водопровідну насосну станцію, 80 каналізаційних насосних станцій, одна водозабірна з поверхневих джерел і 15 артезіанських свердловин. Загальний обсяг коштів на виконання підготовчих та ремонтних робіт водопостачання та водовідведення складає більше 4,5 млн грн

– сказав Едуард Рева.

Він наголосив, що на території області протягом року було підготовлено 467 котелень, що складає майже 63% від плану, із них 306 — котельні місцевих рад. З метою зменшення втрат теплової енергії при транспортуванні за рахунок застосування сучасних матеріалів, підприємствами замінено майже 13 км теплових мереж, а це більше 63%.

ЖКГ, Рева

За темою:

  • Справу щодо загибелі полтавської комунальниці закрили
  • УЖКГ Полтави замовляє катафалк за понад два мільйони гривень
  • Справа Скорика: вирок у розтраті 3,9 млн гривень із бюджету Полтави
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.