ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:03 01.08


Спіймали шахрая, який зібрав 300 тисяч передоплати на встановлення вікон і дверей

Шахрай пропонував людям замовити металопластикові вікна, брав передоплату і зникав. Правоохоронці вже довели причетність 31-річного полтавця до 60 епізодів.

Як розповіли в прес-службі обласної поліції, ще з кінця 2015 року почали надходити звернення від жителів Полтави та інших районів області про факти шахрайства, пов'язані з виготовленням та встановленням металопластикових дверей і вікон.

В ході перевірки зазначеної інформації правоохоронці встановили, що 31-річний полтавець зареєстрував на себе приватне підприємство, і весь цей час тільки збирав у людей замовлення на металопластикові конструкції і двері за привабливою ціною, але зобов'язань не виконував.

Коли замовники намагалися звернутися з претензіями на адресу вказаної фірми, то виявилося, що така вже не існує, а особа, з якою укладалися договори, на зв'язок не виходить.

Наразі слідчими поліції доведена причетність підозрюваного майже до 60 епізодів шахрайства. Протиправні дії чоловік здійснював на території міста Полтава, а також Полтавського, Диканьського, Чутівського, Котелевського, Машівського, Новосанжарського, Карлівського районів. Передоплата, яку чоловік брав від людей, коливалася в сумі від 2 до 12 000 гривень,

- розповів керівник відділення поліції №2 Сергій Пархоменко.

За попередніми даними, сума збитків, завданих громадянам, становить близько 300 000 гривень.

поліція, вікна, шахрай

За темою:

  • Тіло 50-річного чоловіка виловили зі ставка на Полтавщині
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • У Лубнах чоловік убив свого знайомого
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.