ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:45 01.08


Євросуперник "Ворскли" не може виграти у хорватській лізі

У третьому турі чемпіонату Хорватії з футболу суперник "Ворскли" у Лізі Європи - "Локомотив" - зіграв на виїзді внічию з "Істрою 1961" - 1:1. Команда Томіслава Івковича вирушає до Полтави не в найкращому гуморі.

Гравці загребського "Локо" програвали після першої половини - 0:1. У другому таймі - на 72-й хвилині - Деян Радоньїч зрівняв рахунок.
"Залізничники" не змогли виграти у жодному із трьох перших матчів цьогорічного чемпіонату Хорватії. У першому турі вони програли "Динамо" (Загреб) - 1:3, у двох наступних матчах зіграли внічию: із РНК "Спліт" - 0:0 та "Істрою" - 1:1.

***
А в сербському чемпіонаті продовжує приємно дивувати своїх уболівальників клуб Йована Маркоскі "Напредак". Після стартової гостьової нічиєї з "Црвеною Звездою" (2:2), у другому турі провінційна команда екс-капітана ворсклян удома перемогла славетний белградський "Партизан" - 2:1.

Роман Безус, який вирушив грати до Бельгії, вдало дебютував за "Сент-Трюйден", потрапивши після першого ж туру у різноманітні символічні збірні. Його команда на старті місцевого чемпіонату здолала "Локерен" - 1:0, а гра Безуса, на думку бельгійської преси, стала родзинкою зустрічі.

Тим часом, колишній гравець ворсклян Олексій Довгий дебютував у своєму новому клубі - "Сталі" (Кам'янське). У Дніпрі Довгий вийшов на заміну і допоміг своїй команді здобути важливу нічию у принциповому дербі проти команди іншого центрального хавбека, що пограв за "Ворсклу" - Сергія Кравченка - 1:1.

футбол, Ліга Європи, Безус, Маркоскі

За темою:

  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.