ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:34 01.08


Адвокати підозрюваного у вбивстві Бабаєва заявили відвід суддям

Захист директора приватної телекомпанії "Візит" наводить чергові докази упередженості професійних суддів.

Сьогодні, 1 серпня, після тривалої перерви розпочалося слухання кримінальної справи стосовно двох резонансних вбивств у Кременчуці - мера Олега Бабаєва та судді Олександра Лободенка.

Захисники Олександра Мельника, директора приватної телекомпанії "Візит", що вже другий рік перебуває в неволі, черговий раз заявили відвід двом професійним суддям Кобеляцького райсуду. Причиною для відводу голови Кобеляцького райсуду Ірини Омельченко та судді цього ж райсуду Тетяни Мороз стали докази упередженості суддів. Свідченням заангажованості суддів, на думку адвокатів обвинувачених, є те, що ще в квітні цього року на офіційному сайті райсуду з'явилася стаття, яка вже "винесла вирок", назвавши нинішніх обвинувачених у справі "вбивцями".

Стаття, що з'явилася на офіційному ресурсі Кобеляцького райсуду, розповідала про "мітинг небайдужих громадян міста Кременчука".

Як передає журналіст телекомпанії "Візит", голова Кобеляцького райсуду Ірина Омельченко заявила, що не знала про появу такої замітки.

Нині в засіданні суду оголошено перерву. Суддя пішла до нарадчої кімнати.

Як відомо, захисники Олександра Мельника більше десятка разів робили заяви про відвід судді Ірини Омельченко, щоразу наводячи нові докази її упередженості при розгляді цієї резонансної справи, пише "Програма Плюс".

Бабаєв, Мельник, суд, убивство

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.