ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:31 03.08


Василь Сачко: "Усі питання хотілося б вирішити в основний час"

Сьогодні вранці у прес-центрі ФК "Ворскла" відбулася традиційна прес-конференція головного тренера біло-зелених Василя Сачка, присвячена поєдинку Ліги Європи проти хорватського "Локомотива".

Утім, наставник говорив із пресою не лише про єврокубковий матч. Кілька запитань тренеру поставив і кореспондент нашого видання.

Як настрій у колективі напередодні гри у Лізі Європи?

Настрій бойовий. Хлопці чудово розуміють, яка відповідальність за результат на них лежить. З одного боку, 0:0 перед домашньою грою - непоганий результат, і за підтримки трибун нам до снаги виграти у Полтаві. З іншого - це не найкращий рахунок, якщо враховувати, що це двоматеве протистояння, і нам не вдалося забити в Хорватії.

Які кадрові проблеми у в команді? Чи гратимуть Голодюк і Сімінін?

Склад команди, яка завтра вийде на поле проти хорватів, визначено на дев'яносто відсотків. Олег Голодюк уже залікував травму і працює у загальній групі. Що стосується Сергія Сімініна, то пошкодження не дасть йому змоги поки що виходити на поле. Є травми, які не лікують за два-три дні, тому ми не будемо форсувати ситуацію з коліном, яке його турбує.

У флеш-інтерв'ю після матчу в Олександрії ви зауважили - виграв той, хто більше цього хотів. Чому ворскляни хотіли перемогти менше?

Я б не сказав, що ми хотіли перемогти менше, обидві команди дуже старалися, показали видовищну гру для уболівальників, створили багато небезпечних моментів. І гравці, і тренери хотіли перемогти, але ми не використали чимало шансів і програли. Є сума факторів, які вплинули на результат - і серед них травми наших провідних виконавців, а також втома після перельоту з Хорватії. Втім, ми провели розбір гри і вказали футболістам на їхні помилки. Особисто з себе за поразку я також не знімаю провину в жодному випадку.

Як ставитеся до критики?

Нормально. Якщо це конструктивна критика - вона йде тільки на корись команді і нам, тренерам.

Що скажете по інциденту з Олегом Баранником, якого начебто сфотографували з пивом після гри молодіжних складів в Олександрії?

Я вдячний усім небайдужим, усім, хто звернув увагу на інформацію з Олександрії та поширив її. Ми провели службове розлідування і виявилося, що Баранник ніякого відношення до придбання пива не мав. А якби мав, то висновки були би миттєво зроблені і по ньому, і по тренерському штабу молодіжки, куди Баранника ми перевели ще після гри в Загребі. Його вихід на поле у грі основних складів в Олександрії не планувався.

Чи бачите ви слабкі місця у вашого суперника з Хорватії?

Звісно. Є у наших суперників проблеми в обороні, ми побачили це в першому матчі. Вони також помиляються, відкривають вільні зони. Гру чекаємо непросту, але все буде залежити від нас самих - як ми зіграємо. А взагалі, суперник у нас достойний, із класними гравцями у складі. Дехто з футболістів "Локо" може з часом дорости до високого рівня.

Чи не будете ви на передігровому тренуванні відпрацьовувати серію пенальті?

Навіть не хочу про це говорити. Ми будемо намагатися вирішити всі питання в основний час. Якщо ж справа дійде до серії пенальті - у нас є кому пробити з 11 метрів.

спорт, футбол, Ворскла, Сачко

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.