ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:07 03.08


Ліга Європи: Івкович вважає ворсклян фаворитами протистояння

Головний тренер загребських "залізничників" Томіслав Івкович за добу до гри у Лізі Європи дав у Полтаві прес-конференцію, на якій говорив хорватською, проте деякі запитання розумів навіть без перекладу.

Ми раді будемо зустрітися з дуже гарною командою, якою я вважаю "Ворсклу", - сказав екс-голкіпер югославської збірної, відомий у минулому футболіст, чиї найкращі роки кар'єри пройшли у ліссабонському "Спортингу". - Ми бачили її гру в Олександрії - проте, вона не показник для нас, адже я сприймав її іншими очима, не так як уболівальник, або журналіст. "Ворскла" має серйозний досвід і сильних індивідуально виконавців. Саме полтавців я вважаю фаворитами нашого протистояння. Втім, минулий Євро довів, що писати історію можливо, коли твоя команда грає максимально дисципліновано та організовано. Ми мріємо вписати нову яскраву сторінку в історію нашого клубу, як це зробили португальці на європейській першості.
Чи будуть зміни у складі "Локо" у порівнянні з першим матчем між суперниками у Загребі?
Так.
Чи готові ви до психологічного тиску, адже гратимете у гостях?
Нам повідомили, що на стадіоні буде чимало уболівальників (на вечір середи було продано більше трьох тисяч квитків - прим. С.М.), на жаль у Хорватії ми такої підтримки уболівальників не маємо. Проте, ми готові і психологічно, і фізично - навіть, якщо нам знадобиться завтра не 90, а 120 хвилин.
Чи відпрацьовували ви спеціально серію пенальті перед грою в Полтаві?
Ні, але після тренувань наші футболісти завжди залишаються, аби побити пенальті заради власного задоволення. Скажу так: пенальті можуть забити лише ті гравці, які точно знають, як це треба робити.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Ліга Європи, Івкович

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.