ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:15 04.08


80 відсотків поліціянтів лишилися на своїх місцях, - експерт

Протягом усього часу від початку реформування правоохоронної системи, 80 відсотків кадрів поліції Полтавщини не змінилося.

Про це УНН-Центр повідомила юрист, член атестаційної комісії ГУ Національної поліції в Полтавській області Тетяна Беличко.

80 відсотків кадрів поліції не змінилося, це найбільша проблема в органах слідства. Нового набору, як в патрульній службі, не було, є кадровий дефіцит і непрофесіоналізм кадрів. Найбільше скарг надходить на органи слідства

− сказала пані Беличко.

За її словами, реформа патрульної служби була правильно проведена, коли ДПС розформували і набрали повністю новий набір кадрів патрульних, чого не можна сказати про органи слідства.

Патрульні дійсно швидко реагують на виклики та проводять профілактичну роботу, але потім справу "спускають на гальма". Нова патрульна поліція не може повноцінно працювати, бо справу передають недосконалому слідству

− зазначила юрист.

Вона розповіла, що під час переатестації було чотири рівня оцінювання, і рекомендацію комісії на звільнення чи пониження оскаржують шість правоохоронців.

поліція, атестація, реформа

За темою:

  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • У 27 громадах області працюють шерифи
  • У Кременчуці на вулиці помер 40-річний чоловік
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.