ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:04 04.08


У Миргороді проти місцевих чиновників порушили кримінальну справу

Прокуратура здійснює процесуальне керівництво у провадженні за фактом службової недбалості посадовцями Миргородської міськради - вони виділили землю в захисній зоні.

Миргородська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення службовими особами Миргородської міської ради кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.367 КК України (службова недбалість).

Як повідомив в.о. керівника Миргородської місцевої прокуратури Іван Сагайдачний, встановлено, що у жовтні 2013 року міська рада надала у власність 2 громадянам земельні ділянки загальною площею 0,2 га в центрі міста, в прибережній захисній смузі, чим порушила вимоги Земельного кодексу України та Законів України "Про державну експертизу землевпорядної документації" і "Про регулювання містобудівної документації".

Земельні ділянки надані у власність без погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері розвитку водного господарства; без проведення обов’язкової державної експертизи проекту землеустрою та за відсутності плану зонування території міста

- роз’яснив прокурор.

Наразі з метою встановлення ринкової вартості земельних ділянок слідчим слідчого відділу Миргородського ВП ГУ НП в області, який проводить досудове розслідування, за погодженням із процесуальним керівником у кримінальному провадженні призначено судово-економічну експертизу.

прокуратура, земля, Миргород

За темою:

  • За незаконний продаж підакцизних товарів чоловіку загрожує штраф
  • На Полтавщині затримали членів злочинної організації на чолі з кримінальним авторитетом
  • Міська влада не знає, що робити з історичною будівлею екскінотеатру "Колос" у Полтаві
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.