ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:06 04.08


Сачко і його команда потрапили під "Локомотив". ВІДЕО

Команда Василя Сачка програла домашній матч хорватському "Локомотиву" - 2:3 - і вибула з боротьби у турнірі Ліги Європи.

Ворскла - Локомотив - 2:3

Голи: Перич 48-автогол, Чеснаков 74 - Бочкаї 1, Фіолич 53, Перич 64.
На 45+1 хвилині Хльобас не реалізував пенальті (воротар).

Полтава зачекалася єврокубків. Мабуть тому гра проти хорватського "Локо" викликала доволі значний інтерес публіки. Уболівальники заповнили полтавський 25-тисячник приблизно наполовину, а це нині - доволі солідний показник.
Не всі глядачі встигли зайняти свої місця на стадіоні, як гості вже відкрили рахунок. Хльобас втратив м'яч на чужій половині поля, хорвати розігнали швидку контратаку, Петар Бочкаї на лівому фланзі легко на швидкості обійшов Сапая і пробив повз Шуста - 0:1. Шок!

Мало хто міг спрогнозувати саме такий нещасливий для полтавців початок матчу. Біло-зелені приходили до тями хвилин десять, і за цей час прудконогий Бочкаї ледь не втік удруге на побачення з полтавським воротарем - в останню мить ситуацію врятував Скляр, який підстрахував партнера та у шаленому підкаті вибив м'яч в аут.
За перші півгодини у ворсклян попереду не було взагалі нічого, крім неточного удару Бартуловича з-за меж штрафного майданчика. А на 33-й хвилині хорвати мали шанс забити вдруге, але все той же Бочкаї не встиг на простріл партнера на дальній штанзі.
А потім полтавських футболістів намагався "розбудити" їхній уболівальник, який вибіг на поле, але у супроводі стюардів швиденько його залишив. До розбірок долучилася поліція, спровакувавши невдоволення фан-сектора.

За шість хвилин до перерви повинен був забивати Дитятьєв - бив головою від землі, але влучив у штангу. А найкращий шанс у ворсклян виник перед самою перервою, коли хорватський албанець Грезда неакуратно зіграв проти Пердути у власному карному майданчику. Це - пенальті. Бити його взявся Дмитро Хльобас, але воротар гостей Загорац у шаленому стрибку відбив удар із 11 метрів.
Залишали поле полтавці під шалений свист трибун, невдоволених ані грою своїх улюбленців, ані результатом.

Початок другого тайму подарував ворсклянам промінь надії. Після прострілу Кобахідзе мяч влучив у ногу хорвату Перичу і перетнув лінію воріт - 1:1. Втім, святкували полтавці недовго. Ще за шість хвилин "Локо" знову повів у рахунку після дивовижного за красою і виконанням голу капітана хорватів, 19-річного Івана Фіолича. Варто запам'ятати це ім'я! А згодом, після заробленого Скляром штрафного, Перич ударом головою забив і в чужі ворота. І зняв усі питання щодо переможця пари.

Після того, як рахунок став 1:3 уболівальники почали залишати арену. За півгодини до фінального свистка! Але було зарано. Капітан ворсклян Чеснаков власним прикладом це довів: підключився в атаку, вийшов на ударну позицію і влучно пробив, повернувши свою команду у гру - 2:3.
Останні 15 хвилин поєдинку полтавці провели в атаках - і кілька разів вони були близькими до того, аби зрівняти рахунок. Але навіть результативна домашня нічия команду Сачка не влаштовувала. У цьому матчі ворсклянам була потрібна тільки перемога. Але вони на перемогу не награли. Тому і побачення з Європою виявилося для полтавців цьогоріч таким швидкоплинним.

 

 

спорт, футбол, ФК Ворскла, Ліга Європи

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.