ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:32 06.08


Лубенський "Фаворит" залишається у волейбольній Суперлізі

Федерація волейболу України змушена терміново замінити одного з учасників волейбольної чоловічої Суперліги - "Хімпром-СумДУ" (Суми) на "Фаворит", який минулого сезону фінішував останнім у чільному дивізіоні.

Про те, що сумська команда не виступатиме у Суперлізі, офіційно повідомили представники Сумщини, які констатували, що "прорахувавши всі можливості фінансування з обласного та міського бюджетів, бюджету Сумського державного університету, дійшли висновку про зняття команди з XXVI чемпіонату України серед чоловічих команд Суперліги".

А тим часом може статися так, що сумчани будуть не єдиними "відмовниками" від участі у Суперлізі. 5 серпня у Харкові на прес-конференції президент ВК "Локомотив" (Харків) Євген Щербина розповів про катастрофічну ситуацію у таборі багаторазових чемпіонів та володарів Кубка України, базової команди національної збірної - харківського "Локомотива". У зв'язку з тим, що гранд вітчизняного волейболу не може надалі отримувати підтримку від "Укрзалізниці", існування "Локо" опинилося під загрозою. Фінансування команди остаточно припинилося, всі гравці отримали статус вільних агентів.

"Локомотив" уже офіційно відмовився від участі в єврокубках. Під великим питанням також залишається участь "залізничників" й у чемпіонаті України 2016/2017.

волейбол, спорт, ВК Фаворит

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.