ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:05 06.08


У Баранівці створюють музичну "лабораторію"

У селі Баранівка Шишацького району стартував "Baranivka Music Lub" – фестиваль, під час якого музиканти спробують сформувати нову молоду силу в українській та європейській музиці.

Захід включатиме репетиції, роботу в імпровізованій студії, музичні освітні сесії, тренінги від еко-поселенців, театральні тренінги та майстер-класи ремесел.
Результати музичних навчань, занурень у звичаї та традиції наддніпрянських українців, а також перфоманси та інші напрацювання учасники фестивалю зіграють та покажуть під час концерту 12 серпня о 17.00.

Музиканти з України та Польщі, котрі грають у різних проектах, різнопланових жанрах проведуть 10 днів подалі від великих міст та масово-популярних фестивалів аби дослідити процеси народження музики та знайти нове звучання.
На другій музичній лабораторії у Баранівці ми зберемо ще більше музикантів, котрі ділимуться досвідом та спрямовуватимуть творчу енергію на утворення сили, що рухатиме нову українську музику наступний рік. Baranivka Music Lub - це місце, в якому митець є митцем, без зайвих слів, сенсів та авторитетів
- вважає один з організаторів фестивалю Богдан Шапкін із гурту "Shklo".

Долучитися до концерту в якості глядачів можуть усі бажаючі, вхід на фест безкоштовний.

культура, мистецтво, музика, фестиваль

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.