ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:30 07.08


"Ворскла" провела чергову безбарвну гру, але не програла

7 серпня у Полтаві команда Василя Сачка не змогла здолати опір львівських "Карпат" - нічия 1:1. Ворскляни поступалися супернику до 77-ї хвилини, а відігратися змогли, забивши з офсайду, який не помітили арбітри.

Ворскла - Карпати - 1:1

Голи: Коломоєць 77 — Грисьо 25.

Ворскла: Непогодов, Сапай, Дитятьєв, Пилявський, Пердута, Чеснаков, Ткачук (Скляр 58), Бартулович (Ребенок 46), Кобахідзе, Хльобас (Зарічнюк 46), Коломоєць.
Карпати: Підківка, Ксьонз, Лобай, Нестеров, Костевич, Новотрясов (Саламаха 90+1), Чачуа, Худоб`як (Кльоц 82), Грисьо (Маркович 66), Мірошніченко, Бланко-Лещук.

Після єврокубкової ганьби ворскляни не встигли оговтатися. В матчі проти львів'ян вони виглядали дуже слабко, безбарвно, а подекуди - просто безпомічно. І якби на місці "Карпат" Зайцева буда трохи більш класна команда, полтавцям знову довелося би бути битими.

Сачко змінив скллад, але не змінив гру - одноманітну та передбачувану. Варто зазначити, що в першому таймі полтавці біля воріт суперника взагалі нічого не створили, окрім удара Хльобаса вище воріт. На 12-й хвилині Чачуа, скориставшись помилкою полтавських захисників, вийшов віч-на-віч із Непогодовим, але пробив повз ворота. Гості домінували на полі, вони були свіжими та зарядженими на боротьбу. А на 25-й хвилині львів`яни відкрили рахунок. Густаво Бланко-Лещук виграв бороьбу на фланзі у Пилявського, який фізично поки що явно не готовий до серйозних справ, і подав на Грисьо, який спокійно ударом головою замкнув цю подачу на дальній стійці — 0:1.

У перерві Василь Сачко зробив дві заміни, але вони не додали креативу діям господарів. На початку другого тайму "Карпати" повинні були забивати другий гол і знімати всі питання. Вихованець миргородського футболу Павло Ксьонз пройшов та наважився на удар з 25 метрів - Непогодов парирував цей постріл. Гості атакували все активніше та активніше. Лещук пробивав з далекої дистанції. Непогодов впорався з ударом.  Усе той же Ксьонз пробивав зі штрафного з двадцяти метрів - Непогодов урятував. Зобов'язаний був забивати Костевич - він пробив по воротах головою після чудового пасу Бланко-Лещука, але м'яч влучив у стійку.

І все ж таки "Ворскла" врятувалася. Непомітний 77 хвилин гри Коломоєць добре зорієнтувався у сутолоці біля воріт Підківки, а арбітри прогавили двометровий офсайд у форварда ворсклян і гол зарахували - 1:1.

Могли ворскляни відразу забити і вдруге, але постріл Кобахідзе зі штрафного прийняв на себе каркас львівських воріт.

Після матчу, за яким із трибун спостерігали трохи більше тисячі глядачів, Василь Сачко навіть не натякнув про можливість відставки. Проте пояснювати щоразу, чому його команда грає так жалюгідно - тренеру також стає дуже складно.

спорт, футбол, ФК Ворскла

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.