ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:04 08.08


Вікторія Гюнеш (Солнцева) у Ріо не прогресує

7 серпня на Олімпійських іграх наша землячка, 18-річна Вікторія Гюнеш (Солнцева), яка два роки тому перебралася до Туреччини, виступала у своєму другому виді плавальної програми - на 100-метрівці брасом.

У кваліфікації Вікторії показала 15-й результат - 1 хвилина 07,14 секунди і увійшла до числа 16 півфіналісток. У півфіналі вона не змогла покращити свого часу на коронній дистанції - 1 хвилина 07,41 секунди. За підсумками двох півфінальних запливів Гюнеш (Солнцева) була 14-ю і не змогла увійти до числа 8 фіналісток.

Фахівці відзначають, що переїзд із Полтави до Стамбула не сприяв прогресу результатів Вікторії. Судіть самі, тренуючись у Полтаві, у 2013 році тоді ще 15-річна Вікторія Солнцева встановила у Барселоні рекорд України на 100-метрівці брасом - 1 хвилина 06,67 секунди. Тепер же, у Ріо-де-Жанейро, навіть із тим своїм "полтавським" результатом трирічної давнини Гюнеш (Солнцева) могла б увійти до числа 8 фіналісток. Цікаво, що наразі учасницями олімпійського фіналу стали дві плавчині, які пропливли у півфіналах із гіршим результатом, ніж Солнцева мала три роки тому: Храфнхільда Лютерсдоттір (Ісландія) - 1:06,73 і Рошель Ніколь (Канада) - 1:06,73.

Три роки тому шанувальники таланту полтавки Вікторії Солнцевої сподівалися, що наша землячка до Олімпійських ігор-2016 зможе значно покращити свої особисті результати, з якими побореться за нагороди. Але статистика її особистих результатів, на жаль, поки що свідчить про інше - вона не прогресує.

спорт, Олімпіада, Солнцева

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.