ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:11 09.08


Полтавці мають шанс вийти у півфінал молодіжного футбольного Євро

У Вроцлаві (Польща) триває перший в історії європейський молодіжний - до 21 року дефчемпіонат (для спортсменів із вадами слуху) з футболу, на якому у складі дефзбірної України грає квартет полтавців.

У матчі другого туру (група "А") Україна програла Швеції - 0:1. Це був матч невикористаних можливостей для українців, які практично "сиділи" на воротах шведів всю гру, а єдиний гол у свої ворота пропустили у контратаці на 50-й хвилині матчу.

У групі "А" у перших двох турах зафіксовано такі результати: Швеція - Велика Британія - 1:1, Україна - Польща - 2:1, Польща - Велика Британія - 4:2, Швеція - Україна - 1:0. Становище команд: Швеція - 4 очка (м'ячі - 2:1), Україна - 3 (2:2), Польща - 3 (5:4), Велика Британія - 1 (3:5). Поки що українці перебувають на другому місці у турнірній таблиці завдяки перемозі в очній грі з поляками.

Остаточне розташування команд у групі "А" визначиться 10 серпня після матчів третього туру, в якому Україна гратиме з Великою Британією, а Польща - зі Швецією. Дві кращі команди з групи вийдуть до півфіналів молодіжного дефчемпіонату Європи. Перемога над британцями гарантує нашій збірній місце у квартеті найкращих, а при деяких варіантах задля виходу у півфінал може вистачити навіть нічиєї.

спорт, дефчемпіонат, футбол

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.