ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:41 10.08


Полтавки у шашковому бліці Євро-2016 фінішували без медалей

9 серпня у Пінську (Білорусь) завершився чемпіонат Європи з шашок-100 серед кадетів, юніорів та молоді, в якому у складі збірної України виступали полтавки Дарина Мосієнко і Валерія Кришталь.

В останній день чемпіонату відбулися першості з бліцу. Валерія Кришталь у першості серед юніорок (до 19 років), в якій змагалися 16 учасниць (у 8 турів), фінішувала на 5-му місці, набравши 9 очок (4 перемоги, 1 нічия, 3 поразки). Після 6-ти турів в активі нашої землячки були ті ж самі 9 очок і полтавка мала шанс поборотися навіть за золоту медаль. Однак у двох останніх матчах Валерія Кришталь зазнала катастрофічних втрат, вона програла Катаржині Станчук (Польща) та Агаті Парахіній (Росія). У підсумку полячка стала чемпіонкою (13 очок), а росіянка Парахіна - бронзовою призеркою (11 очок).

У першості із бліцу серед дівчат міні-кадетів (до 13 років), в якій виступали 36 учасниць (9 турів), полтавка Дарина Мосієнко фінішувала на 12-му місці, набравши 10 очок (4 перемоги, 2 нічиї, 3 поразки). Дарина також мала шанси поборотися за нагороди, однак вона, як і Валерія Кришталь, зазнала поразок у двох останніх матчах.

У Пінську, за підсумками Євро-2016 полтавки посідали такі місця: у класичній грі - Дарина Мосієнко - 5 місце, Валерія Кришталь - 6 місце; у швидкій грі - Валерія Кришталь - чемпіонка, Дарина Мосієнко - 22 місце.

спорт, шашки

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.