ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:34 10.08


У Хоролі визначився володар Кубка України з велотриалу

На Полтавщині, у Хоролі, відбувся четвертий, фінальний етап Кубка України з велотриалу. Володарем Кубка став Владислав Черниш із Харкова, друге місце зайняв чемпіон України з велотриалу Владислав Крат із Хорола, третє - Юрій Драгонер з Одеси.

У фіналі спортсменів чекали 5 секторів, кожен з яких потрібно було пройти на велосипеді за 2 хвилини. Володарем Кубка України серед гонщиків-еліта став Владислав Черниш із Харкова. Одразу після перемоги він в інтерв'ю прес-службі Федерації велоспорту України сказав:

Фінальна траса була для всіх нас переважно нова і це дуже добре, тому що ставила усіх у рівні умови. Адже траси в Хоролі відкриті для тренувань, тому їх можна вивчити. Дуже радий своїй перемозі, я виграв всі 4 етапи Кубка України з велотриалу в цього року. Всі вони проводилися в різних містах, різними людьми, що особливо приємно, тому що підтверджує об’єктивність результату.

Наш земляк Владислав Крат із Хорола (він - цьогорічний чемпіон України з велотриалу) фінішував другим у кубковому рейтингу сезону.

Мені цього разу не вдалося повністю віддатися змаганням, бо я був сильно пов'язаний з їх організацію у своєму рідному Хоролі,

- розповів срібний призер Кубка з велотриалу Владислав Крат. На сьогоднішній день Крат – єдиний в Україні майстер спорту з велотриалу, його тренер - Володимир Радченко зі школи вищої спортивної майстерності у Полтаві.

Організатором Кубків з велотриалу виступає організація KraTriaLand на чолі з Олександром Кратом – батьком чемпіона України з велотриалу.

Ми є абсолютними рекордсменами в організації змагань з велотриалу, тому що організували вже 7 чемпіонатів за три роки в Україні. Ми не зупиняємося і розвиваємо цей вид спорту в Україні, залучаємо дітей. Шкода, що деякі спортсмени не прагнуть до професійного зростання і не отримують спортивні звання. Хлопці не хочуть працювати, об’єднуватися в спортивні клуби в областях, купувати ліцензії Федерації велосипедного спорту України. А ФВСУ і особисто її президент Олександр Башенко дуже багато роблять для розвитку велотриалу сьогодні,

- підкреслив Олександр Крат.

спорт, велотриал, велоспорт

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.