ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:37 10.08


Кубок України з футболу: мінус "Кремінь" та "Гірник-Спорт"

10 серпня відбулися матчі другого кваліфікаційного раунду Кубка України з футболу. На цьому етапі турніру змагалися три клуби з Полтавщини - ФК "Полтава", "Кремінь" і "Гірник-Спорт".

Сьогодні у Полтаві, на стадіоні "Локомотив" відбувся матч другого попереднього етапу Кубка України з футболу між ФК "Полтава" та "Буковиною" з Чернівців. Полтавці виграли - і пробилися до 1/16 фіналу, де розпочнуть боротьбу клуби елітного ешелону.
Для полтавських команд першої та другої ліг матчі другого попереднього раунду Кубка України стали першими на цьому турнірі. А для декого - і останніми.

ФК Полтава - Буковина - 1:0

Гол: Гуськов 70.

За рівної гри майже без моментів усе вирішила гольова атака господарів у середині другого тайму, яку чітким ударом у дальній кут завершив хавбек Гуськов. Варто відзначити появу у складі полтавців досвідченого Бочкура та повернення форварда Шавріна. Гості, яких у Полтаві підтримували 4(!) фани, також забили, проте їх гол арбітри відмінили через офсайд.

Кремінь - Реал-Фарма - 1:2

Голи: Курелех 57 - Бицко 39, Кулішенко 86.

Кременчужани вкотре розчарували своїх уболівальників, удома програвши одеситам. Тепер команда Сергія Ященко може сконцентрувати власні зусилля на першості серед команд другої ліги.

Оболонь-Бровар - Гірник-Спорт - 1:0 (ОТ)

Гол: Бобак 107.

Гол Романа Бобака у другому овертаймі київського матчу приніс перемогу господарям "Оболонь-Арени". Команда Ігоря Жабченка припиняє боротьбу за трофей.

спорт, футбол, Кубок України

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.