ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:32 11.08


Полтавці не пробилися до півфіналу молодіжного дефчемпіонату Європи з футболу

У Вроцлаві (Польща) вийшов на фінішну пряму перший в історії молодіжний (до 21 року) дефчемпіонат (для спортсменів із вадами слуху) Європи з футболу, на якому у складі дефзбірної України грають четверо представників полтавського "Інваспорту": Олександр Оленич, Костянтин Войченко, Ігор Мухін та Володимир Михальчук.

10 серпня в останньому матчі групового турніру (група А) Україна програла дефзбірній Великої Британії - 1:3. А після першого тайму українці вигравали (1:0) і вже, напевно, відчували себе переможцями групового турніру. А потім почалося справжнє жахіття… На початку другого тайму британці зрівняли рахунок і у наших хлопців «затремтіли» ноги. На 50-й хвилині британці вже вели в рахунку (2:1).

Українці весь другий тайм без користі товклися на половині поля суперників, а британці постійно проривалися у контратаки - троє нападаючих проти двох захисників, або, навіть, четверо - проти двох. В українських гравців було багато непорозуміння і біготні, які не сприяли навіть рятівній нічиїй, яка б вивела нашу збірну до півфіналу молодіжного дефчемпіонату Європи.

Натомість, збірна України посіла останнє місце у групі А, в якій жовто-сині перемогли Польщу - 2:1 та зазнали двох поразок: від Швеції - 0:1 і Великої Британії - 1:3.

Підсумкове становище команд: Швеція - 5 очок (м'ячі - 4:3), Польща - 4 (7:6), Велика Британія - 4 (6:6), Україна - 3 (3:5).

12 серпня у Вроцлаві Україна зіграє у стиковому матчі за 7-8 місця з дефзбірною Чехії.

спорт, футбол, інваспорт

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.