ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:34 11.08


Вікторія Солнцева під прапором Туреччини провалила виступ у Ріо

10 серпня вихованка полтавської школи плавання Вікторія Гюнеш (Солнцева), яка два роки тому переїхала до Туреччини, безбарвно завершила свої виступи на Олімпійських іграх у Ріо на своїй коронній дистанції плавання - 200 метрів брасом.

У кваліфікації вона мала сьомий результат - 2 хвилини 23,83 секунди, у півфіналі - дев'ятий результат - 2 хвилини 23,49 секунди. До фіналу Вікторія не потрапила, вона буде лише перебувати у резерві фінального запливу - на той випадок, якщо якась одна із фіналісток не зможе стартувати у вирішальному запливі.

До Туреччини Вікторія Солнцева переїхала на піку своєї спортивної слави. Будучи полтавкою, вона (тоді ще 15-річна дівчина) перемагала на юніорському чемпіонаті світу, виступала у фіналах жіночого чемпіонату світу-2013 (у Барселоні). Переїхавши до Туреччини та ставши вже Вікторією Гюнеш Зейнеп, екс-полтавка запевняла, що боротиметься за олімпійські медалі для Туреччини на Іграх у Ріо. Але нічого з цього не вийшло.

На 200-метрівці брасом у Ріо-де-Жанейро тепер уже 18-річна Вікторія не змогла навіть повторити своїх "полтавських" результатів, які вона показувала у 15-річному віці - 2 хвилини 23,01 секунда - це, до речі, й досі жіночий національний рекорд України. Те ж саме відбулося й двома днями раніше - на 100-метрівці брасом, на якій Вікторія у Ріо показала гірший час, ніж раніше, будучи ще українкою.

спорт, плавання, Солнцева

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.