ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:00 11.08


Леоненко: Проблеми Сачка? Просто закінчилися "старі дріжджі" Павлова

Своїми думками щодо причин невиразної гри полтавської "Ворскли" в останніх матчах із нами поділився відомий у минулому футболіст, а нині телевізійний експерт Віктор Леоненко.

 - Пане Вікторе, які головні чинники слабкої гри ворсклян останнім часом? Захисники у команді залишились, окрім Даллку, опорні півзахисники не змінилися …
 - Залишилися, але не всі ж. Даллку був по суті - міст команди. Він і захист "цементував", і вперед біг, в атаку плідно підключався, міг обвести суперника, пас хороший віддати. На мій погляд, йому варто було закінчувати свою кар’єру у "Ворсклі" після цієї Ліги Європи. Чеснаков, новий капітан команди, до речі, зараз непогано виглядає.
Тут на сьогодні щодо причин невдач – більше збіг обставин, і, можливо, просто закінчилися "старі дріжджі" Павлова. Після нього на цьому деякий час і "виїжджав" Василь Сачко. Зараз ще треба кілька турів подивитися, що буде, і потім уже можна буде робити якісь висновки.

Може бути і так, що команді просто не щастить. Сачкові треба працювати. Він, звичайно, може сказати, що пішли з команди кваліфіковані футболісти, проте у нього і залишилися непогані виконавці. Інколи Ліга Європи "вибиває" команду з колії досить серйозно. Можна у цьому сенсі пригадати львівські "Карпати" на чолі з Кононовим. Тоді ми втратили цю команду, причому надовго. Лише зараз галичани починають щось робити, і вже дещо показують.
Поки що у Сачка є проблеми з грою команди. Хоча досить таки впевнено, не перебудовуючись, увійшов у колектив Кобахідзе. Це реально футболіст, який зараз у нашому чемпіонаті один із найкращих.
- Але він ніяк поки що не може забити гол у ворота суперника!
 - А йому і не треба цього робити. Він же грає на тій позиції, що і Ярмоленко. А Ярмоленко відзначається, бо у нашому чемпіонаті грають дуже "сильні" команди. У Кобахідзе не та позиція, щоб забивати "торбу" голів. Його завдання – віддавати гольові передачі. У "Динамо", коли Ярмоленко бере гру на себе – Мораеша не видно. Тільки-но Андрій починає роздавати паси, що він має робити у першу чергу – все гаразд. Але це проблеми Реброва, а щодо Сачка - треба подивитися, що буде через три тури. Я тут іще не бачу якоїсь великої проблеми чи трагедії. Треба працювати. А якщо не вийде, тоді …

Зараз необхідно все ретельно проаналізувати. Реально, як буває: 3-4-5 турів команда провалює, тренера вже майже всі "викидають", а потім все стає на свої місця. Тут важливо і самому Сачкові в "запару" не потрапити.

Григорій ГЕРАЩЕНКО

спорт, футбол, ФК Ворскла, Леоненко

За темою:

  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.