ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:00 12.08


Бородавченко лідирує на "екваторі" чемпіонату України з автокросу

У Дніпрі відбувся 4-й етап чемпіонату України з автокросу, на якому виступив багаторазовий чемпіон країни, досвідчений майстер спорту із Кременчука Костянтин Бородавченко, який крім того одночасно, як менеджер-представник, опікується виступами багатьох інших автокросменів і не тільки з України.

За підсумками чотирьох етапів Бородавченко лідирує у заліковій групі - кузова (клас 8), маючи 56 рейтингових очок. Тут другим йде його підопічний Данило Крисько з Олександрії - 32,6 очка.

На четвертому етапі у Дніпрі команда НТС "Кремінь" (Кременчук) набрала 110 очок. Найбільший здобуток до активу "Кременя" вніс легіонер із Молдови Андрій Максіан, який був другим у першості на автомобілях багі (IV залікова група) - 82 очка. У Костянтина Бородавченка - 28 командних очок.

Із багатьох гонщиків, менеджер-представником яких є кременчужанин, у Дніпрі також відзначився Данило Крисько з Олександрії, який був другим у заліковій групі кузова (клас 7А).

За підсумками чотирьох етапів у першості серед гонщиків іншого класу - 12 - Костянтин Бородавченко посідає 4-е місце (28 рейтингових очок), поступаючись трьом гонщикам із Дніпра.

У другій половині чемпіонату відбудуться ще чотири етапи з автокросу, два із них пройдуть у Дніпропетровській області (п'ятий і сьомий), шостий - у Чернівецькій області. Місце проведення завершального, восьмого етапу визначиться пізніше.

спорт, автокрос

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.