ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:08 12.08


У Полтаві збирають канцтовари для дітей із соціально незахищених сімей

До 27 серпня в Полтаві буде проходити збір шкільного приладдя та канцтоварів для дітей-переселенців. Долучитися до ініціативи мають змогу всі небайдужі полтавці.

З 2 серпня в Полтаві триває благодійна акція зі збору канцтоварів та шкільного приладдя для дітей-переселенців та дітей із соціально незахищених сімей — "Портфелик добра". Протягом чотирьох тижнів полтавці матимуть змогу принести в автоцентр "Автохімкомплект" (вулиця Зіньківська, 14) канцтовари (зошити, щоденники, ручки, блокноти, олівці), рюкзаки та шкільну форму для цих дітей.

Головна мета акції — допомогти дітям, батьки яких не мають змоги забезпечити їх усім необхідним для школи. Крім того, своєю ініціативою організатори хочуть показати, що Україна — єдина, а її громадяни ніколи не залишаються байдужими до проблем інших. Зібрані речі організатори передадуть громадській організації "КримSOS", яка роздасть їх дітям-переселенцям та дітям із соціально незахищених сімей трьох областей - Полтавської, Сумської та Черкаської.

Організатори благочинної акції пропонують усім охочим долучитися до збору канцелярських товарів і шкільного приладдя для дітей-переселенців. Кожний принесений зошит, ручка чи олівець буде невеличким внеском у завтра для нашої малечі.

допомога, діти

За темою:

  • На Полтавщині відкрили пункти збору "гуманітарки" для харків'ян
  • У Полтаві відкрили триповерховий реабілітаційний центр для поранених
  • Волонтери організували збір коштів для родини загиблої від ракетного удару
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.