ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:03 13.08


"Полтаваобленерго" підозрюють у махінаціях із цінами на воду

Антимонопольний комітет розпочав справу проти ПАТ "Полтаваобленерго" за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції на ринку централізованого постачання гарячої води.

Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України розпочала справу проти Публічного акціонерного товариства "Полтаваобленерго" за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції на ринку централізованого постачання гарячої води.
Як встановлено за результатами розгляду заяви від ОСББ, Кременчуцькою філією ПАТ "Полтаваобленерго" з мешканців будинку стягувалась подвійна плата за постачання холодної води, що призвело до завищення плати за послуги з централізованого постачання гарячої води, повідомляє сайт "Трибуна".
Зокрема, мешканці будинку сплачували за спожиту холодну воду безпосередньо надавачу послуг – КП "Кременчукводоканал" по загальнобудинковому лічильнику. При цьому, Кременчуцькою філією ПАТ "Полтаваобленерго" до складу тарифу на послуги з централізованого постачання гарячої води була також включена вартість холодної води, що використовується для надання послуг гарячого водопостачання.
Тобто, фактично філія неправомірно одержувала додаткову плату за послугу з постачання холодної води, яку фактично не надає.

Такі дії Кременчуцької філії ПАТ "Полтаваобленерго" містять ознаки зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку централізованого постачання гарячої води у вигляді вчинення дій, що можуть призвести до ущемлення інтересів споживачів.
Розслідування у справі триває.

Полтаваобленерго, монополіст, вода, розслідування, АМКУ

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.