ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:19 13.08


"Восход" вийшов у лідери чемпіонату України з мотоболу

12 серпня у черговому матчі чемпіонату країни з мотоболу "Восход" у Вознесенську переміг "Колос" (Нові Санжари) - 6:1. Клуб із Миколаївщини очолив турірну таблицю, хоча за втраченими очками лідер - "Нива".

Як не дивно, але це був матч практично рівних суперників, у підсумковий результат якого внесла свої корективи технічна складова.

Рахунок у грі відкрив гравець "Колоса" Іван Костюк, який невдовзі після цього почав ремонтувати свій мотоцикл. Згодом Станіслав Червоний відновив рівновагу (1:1). А потім за справу взявся кращий бомбардир чемпіонату країни В'ячеслав Лазаренко, який сам забив "Колосу" чотири голи, тепер на його рахунку 17 м'ячів у цьогорічному чемпіонаті.
Перемігши "Колос", "Восход" вийшов у лідери чемпіонату країни й остаточно гарантував собі принаймні срібні медалі.

Турнірне становище команд: "Восход" (Вознесенськ) - 15 очок після 7 матчів (м'ячі - 35:15), "Нива" (Вишняки) - 13 очок після 5 матчів (20:5), "Дружба" (Мачухи) - 8 очок після 6 матчів (16:12), "Поділля" (Кам'янець-Подільський) - 1 очко після 3 матчів (6:27), "Колос" (Нові Санжари) - 0 очок після 5 матчів (4:19).

14 серпня у Кам'янець-Подільському відбудеться матч "Поділля" - "Колос".
Потенційний лідер чемпіонату - "Нива" (Вишняки) -  гратиме три заключні календарні матчі чемпіонату пізніше: 28 серпня - на своєму полі з "Поділлям", 3 вересня - у Стовбиній Долині з "Колосом" і 10 вересня - у Вишняках із "Дружбою".

спорт, мотобол

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.