ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:23 13.08


"Ворскла" заробила нічию в Дніпрі. ВІДЕО

Футболісти полтавської "Ворскли" у черговому календарному поєдинку чемпіоната України зіграли внічию у Дніпрі - 1:1. У складі полтавців гол забив Дмитро Хльобас. Біло-зелені наразі - на п'ятому місці в таблиці.

Дніпро - Ворскла - 1:1

Голи: Блізниченко 53-пен. - Хльобас 68.

Дніпро (1-4-5-1): Шеліхов — Лучкевич, Чеберячко, Сваток, Польовий — Когут, Вакулко (Кочергін 73), Кравченко, Політило, Блізниченко — Баланюк (Довбик 46).

Ворскла (1-4-5-1): Непогодов — Ребенок, Дитятьєв, Пилявський, Пердута — Скляр, Чеснаков, Ткачук (Бартулович 56), Кобахідзе (Загорулько 86), Хльобас — Коломоєць.

Полтавці вийшли на матч у Дніпрі у новій формі від "Адідас" - темно-зеленого, смарагдового кольору. Подумалося: було би чудово, якби з новою формою до команди прийшла і нова гра...

Василь Сачко, який потрапив під шквальний вогонь критики, зробив кілька змін у стартовому складі ворсклян. Пару Дитятьєву в центрі оборони склав Пилявський. Замість Вадима Сапая на свій рідний правий фланг оборони перемістився Ігор Пердута, а місце лівого захисника несподівано для багатьох зайняв Павло Ребенок. Що поробиш - обмеженість у кадрах іноді стає причиною експериментів. До речі, у новому амплуа Павло виглядав доволі впевнено. І в атаки ходити не забував, і стандарти виконував справно. В опорну зону у пару до Чеснакова Сачко повернув Скляра, а на фланги відрядив швидких Хльобаса та Кобахідзе. Коломоєць зайняв звичну позицію на вістрі полтавських атак.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі з невеличкою перевагою гостей, яка викристалізувалася за рахунок виграних єдиноборств і кращої націленості на удар у завершальній фазі атак. Свої моменти до перерви полтавці мали здебільшого після стандартів. Міг забивати Пилявський, але двічі поспіль не влучив у ціль, був шанс у Коломойця.

Друга ж половина гри подарувала уболівальникам справжнє видовище. Почалося все після несподіваного, але справедливого пенальті у ворота ворсклян. Після кутового м’яч влучив у лікоть Коломойцю, який прийшов допомагати обороні до власного штрафного майданчика. Арбітр Арановський помітив порушення правил, а талановитий хавбек дніпрян Блізниченко холоднокровно переграв Непогодова ударом із 11 метрів — 1:0.

Пропущений гол пішов ворсклянам на користь - вони заграли активніше та наполегливіше. Сачко вгадав із заміною, випустивши на поле екс-дніпрянина Бартуловича. Саме Младен і створив гол у відповідь. Пробив після сольного проходу по воротах Шеліхова, а на добиванні (на межі офсайду) вдало діяв Хльобас - 1:1.
За нічийного рахунку команди діяли на зустрічних курсах - атака на атаку. Фантастичний шанс вирвати перемогу мав Кобахідзе, якому асистував усе той же Хльобас. А у дніпрян найкращі можливості у другому таймі втратили Блізниченко, Когут і капітан команди Сергій Кравченко, який сформувався як класний гравець саме у Полтаві за часів Віктора Носова.

Нічия у присутності семи тисяч глядачів, серед яких був і головний тренер національної збірної Андрій Шевченко, стала закономірним підсумком цікавого протистояння сусідів по турнірній таблиці. Після чотирьох зіграних турів дніпряни - четверті, полтавці йдуть слідом.

 

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • "Ворскла" програла команді Руслана Ротаня. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.