ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:26 14.08


ХК "Кременчук" виграв передсезонний домашній турнір. ВІДЕО

Перемігши донецький "Донбас" в останньому матчі хокейного турніру "Kremenchuk Open Cup-2016" - 4:2 - команда Олександра Савицького та Дмитра Підгурського набрала 9 очок у трьох матчах і виборола трофей.

Срібним призером турніру став "Донбас" - 5 очок, на третьому місці з чотирма очками "Кривбас" (Кривий Ріг).
Кращим воротарем турніру визнаний Едуард Захарченко ("Кременчук"), захисником - Павло Таран ("Донбас"), нападником - Максим Слиш ("Кременчук"), який зробив дубль у вирішальному матчі і з восьмома (3+5) очками став найкращим бомбардиром турніру.
Нагадаємо, що минулоріч кременчужани також виграли цей домашній турнір.

Фінальний поєдинок "Кубка Кременчука" розпочався не на користь господарів льоду. "Донбас" уже в середині стартового періоду повів у рахунку завдяки точному кидку Віктора Захарова з-під захисника. Більше того, через шість хвилин Шаміль Рамазанов схожим кидком подвоїв перевагу донеччан, знявши "павутиння" з "дев'ятки" воріт Едуарда Захарченка.
"Кременчуку" вдалося відіграти одну шайбу за 19 секунд до кінця першого періоду. Володимир Романенко змістився від синьої лінії до воріт, але замість кидка віддав передачу на Сергія Кузьмика, який з гострого кута пробив Євгена Царегородцева.
Шайба "в роздягальню" допомогла господарям, які відчули впевненість у своїх силах, і в другому періоді вийшли вперед - відзначилися білоруські легіонери команди Ілля Коренчук і Максим Слиш.
У третьому періоді "Кременчук" зумів стримати атаки "Донбасу", добивши суперника четвертої шайбою - дубль оформив Максим Слиш.

спорт, хокей, ХК Кременчук

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.