ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:25 14.08


Трагедія в Глобиному: авто наїхало на трьох чоловіків, є жертви

Жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася 14-го серпня, близько 04:40 ранку, на одній із вулиць Глобиного. Одна людина загинула, ще двох тяжко травмовано у результаті наїзду автомобіля. Водій автівки зник.

На лінію "102" надійшло повідомлення від 28-річного мешканця міста Глобине. Чоловік повідомив, що на одній із вулиць сталося ДТП, є потерпілі. Поліцейськими було встановлено, що "невідома особа, керуючи автомобілем марки ВАЗ 1118 "Калина", не впоралася з керуванням та здійснила наїзд на пішоходів".

Унаслідок наїзду 23-річний чоловік загинув на місці, ще двоє – віком 21 та 34 роки – у тяжкому стані доставлені до реанімаційного відділення районної лікарні. Водій автомобіля залишив транспортний засіб і зник з місця події, повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області.
Наразі проводяться заходи по встановленню особи, яка керувала автомобілем та здійснила наїзд на пішоходів. За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


ДТП, аварія, поліція, смерть, Глобине

За темою:

  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • На Полтавщині сталася смертельна ДТП
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.