ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:42 14.08


"Діти" виграли стрітбольний турнір у Зінцях

Завдяки зусиллям Сергія Ломана Полтава вперше мала змогу побачити матчі чемпіонату країни з баскетболу "3х3". Місцем проведення обрали чудовий баскетбольний майданчик дитячого табору "Молода Гвардія" у Зінцях.

Попередньо заявок на участь у турнірі подали з десяток команд, але дощова погода зранку відлякала кілька колективів. У результаті на баскетбольний майданчик вийшли 6 команд (5 із Полтави і одна - з Житомирщини).
Баскетбол "3х3" відрізняється від звичного своєю гіпердинамічністю. Гра проходить на одне кільце. Триочковий кидок оцінюється в два бали, двоочковий – в один. Гра триває до 16 набраних очок, максимум - 10 хвилин. Якщо за цей час 16 балів ніхто не набрав, перемогу отримує та команда яка має більше очок.

За результатами матчів полтавського етапу чемпіонату країни "золото" дісталося хлопцям з місцевої команди "Діти" (Новиков, Зайцев, Мегедей). Після проведення всіх запланованих 33-х турів, визначаться фіналісти, які 10 вересня у Києві будуть боротись за звання кращої стрітбольної команди України.

спорт, стрітбол

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.