ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

08:15 15.08


Юні полтавки вдало виступили на чемпіонаті країни з пляжного волейболу

У Запоріжжі відбувся чемпіонат України з пляжного волейболу серед дівчат до 14 років (59 команд), за підсумками якого три команди з Полтавщини увійшли до топ-сімки.

Найращого результату досягли дівчата з Полтави - 13 річна Катерина Ткаченко і 12-річна Катерина Зуй, які посіли підсумкове 4-е місце.

Юні полтавки протягом чотирьох днів грали свої матчі у Запоріжжі. Вони вийшли до півфіналу плей-офф, в якому програли майбутнім чемпіонкам - Ганні Чечельницькій і Ользі Авторській (Чорноморськ). Потім через турнір плей-аут дійшли до матчу за "бронзу", в якому програли Кароліні Підгурській-Марині Стельмах (Рівне).
Ще дві команди з Полтавщини, в яких грали дівчата з Кременчука - пари Ксенія Ратій-Ангеліна Хміль та Діана і Карина Ожерельєви, розділили між собою сьомі місця. Ще одна команда із Кременчука Олександра Біліченко-Єлизавета Лубенець фінішувала на 13-му місці.

Сезон пляжного волейболу триває в Україні з травня. За цей час відбулися етапи чоловічого та жіночого чемпіонатів, визначилися переможці та призери у номінаціях до 18 та до 20 років, відбувся Кубок України. У жодній із тих першостей представники Полтавщини не пострапляли до квартету кращих, як це вдалося двом полтавським Катеринам - Ткаченко та Зуй.
Щоправда, їхній результат у цьому літньому сезоні ще можуть перевершити наші земляки, які найближчим часом виступатимуть у фінальних турнірах чемпіонатів України з пляжного волейболу до 16 років (у Лазурному) та серед чоловіків і жінок (в Івано-Франківську).

спорт, пляжний волейбол

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.