ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:01 15.08


У Полтаві демонтували незаконний кіоск

На вулиці Балакіна та вулиці Котляревського припинили підприємницьку діяльність один кіоск та одна літня тераса – повідомляє міська рада. Вони працювали незаконно.

Почалося все з демонтажу фургона-кіоску, який був незаконно встановлений і здійснював підприємницьку діяльність на вулиці Балакіна, 1. За словами жителів, там торгували не тільки овочами і фруктами, а й спиртними напоями. Це викликало велике невдоволення мешканців.

Під час демонтажу та евакуації фургона на місце події прибув власник кіоску Роман Холодько. Чоловік хотів завадити діям влади, та не зміг надати відповідних дозвільних документів на торгівлю. Як повідомили у міськраді, власник ще може повернути свій фургон, якщо матиме відповідні дозволи на споруду.

Полтавці нарікали на ще одну споруду, яка захаращує велику площу тротуару по вулиці Котляревського, 22. У закладу харчування, який встановив цю терасу, не виявилося дозволів на її розміщення. Але до цієї споруди евакуатор так і не доїхав – власники пообіцяли, що самі її демонтують.

демонтаж, торгівля

За темою:

  • Демонтовані у Полтаві пам’ятники передали до музею
  • У Полтаві замовили демонтаж гаражів, кіосків і рекламних вивісок
  • Історія пам’ятника матросам у Крюкові: кременчужани планують демонтаж
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.