ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:36 15.08


Павло Алтухов веслуватиме в олімпійському фіналі

15 серпня наш земляк Павло Алтухов (Горішні Плавні) вдало здійснив свій олімпійський дебют у Ріо-де-Жанейро у змаганнях на каное-одиночці (дистанція 1000 метрів). Завтра він виступатиме у фіналі!

На цій дистанції у Ріо стартував 21 учасник, із кожного із трьох заїздів до півфіналу (16 учасників) виходили по п'ять кращих плюс один веслувальник - за кращим часом серед тих, хто не увійшов до чільних п'ятірок.
У кваліфікаційному заїзді №3 Павло Алтухов фінішував у "півфінальній зоні" - на 4-му місці з результатом - 4 хвилини 19,361 секунди. Напевно, тут наш земляк діяв прагматично і не переймався високою швидкістю, бо програв переможцю свого заїзду понад... 14 секунд.

Інша справа була вже у півфінальному заїзді №1, в якому Павло Алтухов стартував усього через 1 годину і 15 хвилин. Тут уже довелося включати майже оптимальну швидкість. І Павло відпрацював на відмінно: у півфіналі №1 він фінішував із другим результатом - 3 хвилини 58,574 секунди. Тут на проміжній позначці (500 метрів) він навіть лідирував - 1 хвилина 57,73 сек., а на другій половині дистанції нашого земляка зміг випередити росіянин Ілля Штокалов, який переміг у цій півфінальній гонці.

Завтра, 16 серпня, у Ріо-де-Жанейро Павло Алтухов виступить в олімпійському фіналі "А" з веслування на каное-одиночці на дистанції 1000 метрів.

Олімпіада, спорт, веслування, Алтухов

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.