ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:14 17.08


Ольга Ляхова провалила олімпійську кваліфікацію

17 серпня кременчужанка Ольга Ляхова на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро невдало виступила у кваліфікації з бігу на 800 метрів (8 забігів, 64 учасниці).

Персональний рекорд нашої землячки на цій дистанції - 1 хвилина 58,64 секунди, це був третій результат серед її суперниць в олімпійському кваліфікаційному забігу №1. Уже до початку змагань на 800-метрівці було очевидним - для того, щоб увійти до півфіналу, треба було у кваліфікації "вибігати" з двох хвилин. На жаль, під час найвідповідальнішого старту сезону, а, можливо, й усієї своєї спортивної кар'єри Ольга Ляхова фінішувала зі слабким результатом - 2 хвилини 03,32 секунди, посівши лише шосте місце у своєму кваліфікаційному забігу. Попереду було ще сім забігів, але подальша перспектива нашої землячки на вихід до олімпійського півфіналу вже тоді "розтанула".
За підсумками кваліфікації Ольга Ляхова посіла лише 49-е місце серед 64-х спортсменок. Прикро, адже до півфіналів увійшли багато суперниць нашої землячки, яких вона ще минулого року перемагала на престижних міжнародних змаганнях.
До півфіналів із бігу на 800 метрів (3 забіги, 24 учасниці) виходили по дві кращі з кожного із кваліфікаційних забігів, та ще вісім учасниць - за кращим часом серед тих, хто не зміг напряму (з першого-другого місця) потрапити до півфіналу. Напряму до півфіналу вийшла українка Наталія Лупу, яка у забігу №5 фінішувала на "прохідному", другому місці з результатом - 1 хвилина 59,91 секунди. Інша українка Наталія Прищепа у забігу №3 фінішувала з іще швидшим часом - 1 хвилина 59,80 секунди, але посіла третє місце. Втім, вона також вийшла до півфіналу.

спорт, Олімпіада, Ріо-2016, Ляхова

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.