ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:15 18.08


Розпочався ремонт дороги, що з'єднує Лохвицю та Пирятин

16 серпня розпочалися ремонтні роботи на автодорозі Кролевець—Ромни—Лохвиця—Пирятин, яка сполучає три області — Полтавську, Сумську та Київську.

Дорога Р—60 забезпечує транспортним сполученням три області — Полтавську, Сумську та Київську. В межах нашого регіону 82,5 кілометри дороги обслуговують філії ДП "Полтавський облавтодор". Як повідомили у Службі автомобільних доріг України в Полтавській області, дорога була побудована у 1961-64 роках, а дев’ять років тому набула статусу державної.


На сьогодні конструкція дорожнього одягу не витримує існуючого навантаження, покриття, за винятком ділянок, де з 2005 по 2008 роки виконувався капітальний ремонт - а це лише три з половиною кілометри - має велику кількість деформацій у вигляді колійності, напливів, сітки тріщин, а у весняний період потерпає від вибоїн
— розповідає начальник Служби автомобільних доріг у Полтавській області Володимир Трояновський.

Щороку на автошляху проводиться ямковий ремонт, проте він ситуацію не рятує, а лише підтримує дорогу у проїзному стані.

Також паралельно було позитивно вирішено болюче питання по Хейлівській сільській раді Чорнухинського району. Це село вже три місяці стоїть відрізане від цивілізації через зруйновану переправу. Вартість будівництва нового мосту — 1,4 млн грн. Як повідомив Володимир Трояновський, наступного тижня Служба має отримати кошти і роботи з будівництва нового мосту стартують.

дороги, ремонт, гроші, інфраструктура

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.