ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:49 19.08


Дмитро Янчук побореться на каное-двійці за медалі Олімпійських ігор

19 серпня у Ріо-де-Жанейро наш земляк Дмитро Янчук разом із львів’янином Тарасом Міщуком відмінно стартували в олімпійській кваліфікації з веслування на каное-двійці (дистанція 1000 метрів).

У своєму кваліфікаційному заїзді українці фінішували другими з результатом - 3 хвилини 35,284 секунди. Вони не втрачали зайвих сил і майже дві секунди програли переможцям заїзду - бразильцям, які напряму (з першого місця) пройшли до головного олімпійського фіналу. З іншого кваліфікаційного заїзду до фіналу вийшли веслувальники Німеччини.

За підсумками кваліфікації Янчук-Міщук мали 4-й результат, вони - за часом на дистанції - поступилися веслувальникам Бразилії, Німеччини та Куби.
Через 50 хвилин після кваліфікації українці стартували у півфіналі. Тут Янчук і Міщук із перших метрів дистанції (у ритмі 56-58 гребків за хвилину) почали випереджати своїх суперників і фінішували першими з результатом - 3 хвилини 38,384 секунди, випередивши майже на три корпуси човна своїх найближчих переслідувачів - веслувальників Чехії. Вихід до фіналу забезпечено!

20 серпня, о 15:22 за київським часом, Дмитро Янчук і Тарас Міщук виступлять у головному фіналі на каное-двійці (1000 метрів). У них буде реальний шанс поборотися за олімпійські медалі, адже у цьому виді веслувальної програми минулого року саме вони були бронзовими призерами чемпіонату світу.

спорт, Олімпіада, Ріо-2016, веслування, Янчук

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.