ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:51 19.08


Поліція завадила встановити нові прапори на Монументі Слави. Оновлено. ВІДЕО

Патрульні поліцейські Полтави не дозволили підйомній машині заїхати на територію Корпусного парку, чим завадили встановленню державного прапору та прапору УПА на вершині Монументу Слави.

Уже вп’яте полтавські націоналісти вийшли зі своєю ініціативою, усі попередні рази прапори та банер з написом "Слава Україні! Героям слава!" було знято невідомими особами вночі.

Ми замовили підйомник, щоб підняти державний прапор та прапор УПА на Монумент Слави, особливо символічно було провести це напередодні Дня Державного Прапору України та 25-ї річниці Незалежності. Ми попередили керівництво ГУ НП Полтавщини, радника Міністра МВС, що сьогодні о 16-й годині будемо вивішувати прапори. Але до правоохоронців надійшла вказівка перешкодити нам у нашій ініціативі
- говорять місцеві представники Українського конгресу націоналістів.

Патрульні поліцейські наголосили на тому, що у паркову зону не можна потрапляти на транспортних засобах та заборонили в'їзд підйомнику на територію Корпусного саду. У випадку порушення, водій мав сплатити штраф - 425 грн. Йти проти волі поліції водій, попри вмовляння активістів та пропозицію народного депутата України Юрія Бублика особисто сісти за кермо та сплатити штраф, не захотів - та покинув місце події.


Тож, прапори встановили в нижній частині Монументу Слави, прикріпивши їх до паркану, а не біля верхів’я, як це було дотепер. Але ненадовго. Вже о 20:00 ці прапори звернули і забрали з собою активісти.

конфлікт, Монумент Слави, прапори, поліція, міськрада

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.