ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:00 19.08


Ворскляни на власні очі побачили, як працює їхній спонсор. ФОТО

19 серпня делегація ФК "Ворскла" відвідала Горішні Плавні - футболістам організували екскурсію на Єристівський та Полтавський гірничо-збагачувальні комбінати.

Гравці, тренери та обслуговуючий персонал команди побачили масштаби робіт двох підприємств, які входять до промислової групи "Ferrexpo" - титульного спонсора ворсклян.

На деякий час футболісти забули про м`яч та з цікавістю розглядали захисні каски та помаранчеві жилети під час інструктажу з техніки безпеки. Яскраві враження футболісти отримували під час огляду великовантажних кар'єрних самоскидів на Єристівському ГЗК.  Потім у повному складі ворскляни вирушили на Полтавський ГЗК. Тут гості побачили роботу комбінату на власні очі та почули про передові технології, які використовують на підприємстві під час розробки кар`єру.
У вдячність за змістовну розповідь футболісти зробили загальне пам`ятне фото та подарували своєму гіду клубні шарфи та плакати. Потім робили селфі та знімали відео на фоні кар'єру. Екскурсія продовжилася у цеху виробництва окатишів, де саме й готується кінцевий продукт виробництва. Завершилася поїздка футболістів у краєзнавчому музеї. Тут футболісти та персонал "Ворскли" побачили цікаві історичні експонати. Багато уваги приділили металевому лицарському спорядженню, а також експонатам, безпосередньо пов`язаним із гірничо-збагачувальним комбінатом.

Футболісти  на пам'ять отримали зменшену модель двухсотдвадцятитонного  самоскиду "Катерпіллер".

футбол, ФК Ворскла, екскурсія, ГЗК, Горішні Плавні

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.