ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

01:32 20.08


Екс-ворсклянин Міщенко забив у ворота "Полтави". ВІДЕО

19 серпня відбулися матчі 5-го туру першості країни з футболу серед команд першої ліги. Обидва представники Полтавщини в турнірі свої матчі грали у гостях. Обидва забили, та обидва не змогли перемогти.

Черкаський Дніпро - Гірник-Спорт (Горішні Плавні) - 2:2

Голи: Ісраїлов 42, Тарасенко 90+5 - Гарбар 78, Ченбай 90+3.

Черкаський Дніпро: Будюк, Балан, Гончаренко, Тарасенко, Сіньогуб, Кошка, Савченко (Цибульник 73), Ісраїлов (Семенина 77), Крамар, Бушман, Батальський (Шопін 66). 
Гірник-Спорт: Крюков, Моїсеєнко (Кропив'яний 88), Гарбар, Пернацький, Іванов, Бобак (Павлик 68), Ченбай, Марусич, Корольков, Воробей, Галенко (Демидов 64).

Команда Ігоря Жабченка не просто взяла очко на виїзді у грі проти одного з фаворитів турніру. Гості були близькими до перемоги, але забивши у компенсований час, не втримали перевагу - і тут же пропустили. Цікаво, що обидва голи у складі "гірників" забили колишні гравці молодіжного складу ворсклян - Гарбар і Ченбай.

А полтавці тим часом програли у Маріуполі. Ця перемога стала для "Іллічівця" вже п'ятою в сезоні. Таким чином, із 15-ма очками в активі маріупольці йдуть на першому місці в першій лізі. В активі "Полтави" 7 балів і вона займає 9-ту сходинку.

Іллічівець (Маріуполь) - ФК Полтава - 3:1

Голи: Міщенко 43, Кисіль 51, Мишнєв 90 - Лісовий 50.

Іллічівець: Худжамов, Насонов, Сидоренко, Вакуленко, Цюпа, Кольцов (Дуць 90), Мишнєв, Кисіль, Лебеденко (Валєєв 70), Міщенко (Дорошенко 58), Кожанов.
Полтава: Бонь, Кушніренко, Ковтун, Леонідов, Бочкур, Лісовий, Вовкодав (Недоля 57), Шаврін, Зеленевич (Гуськов 89), Насібулін (Іванов 61), Соломка.

Олег Міщенко: "Мені подзвонив головний тренер команди "Іллічівець" Олександр Севідов і запросив до Маріуполя. Після недовгих роздумів я погодився. В першу чергу саме через головного тренера. Олександра Володимировича знаю давно - працював із ним в "Говерлі". По-друге, імпонує те, що в Маріуполі - амбітний клуб, перед яким стоять великі завдання. Багатьох хлопців, які зараз в команді, я добре знаю".

спорт, футбол, ФК Полтава, ФК Гірник-Спорт

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.